Νυφικό χτένισμα

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ

Για το νυφικό σας χτένισμα επιλέξετε αυστηρό κότσο ή ρομαντικά κύματα, αρχαίο ελληνικό ή κομψό χτένισμα με τιάρα, μπούκλες Χόλιγουντ, χτένισμα με πέπλο, πλεξούδα ή δείξτε μας φωτογραφία από το νυφικό χτένισμα που σας αρέσει και θα σας το κάνουμε ολόιδιο ή θα το προσαρμόσουμε για να σας ταιριάζει απόλυτα, ανάλογα με το σχήμα προσώπου, το χρώμα των μαλλιών, το φόρεμα, το ύψος σας και την εποχή του χρόνου ή τις καιρικές συνθήκες.
Συνδυάστε το νυφικό σας χτένισμα με νυφικό manicure & pedicure και γλυτώστε πολύτιμο χρόνο!

Νυφικό χτένισμα ανάλογα με το νυφικό φόρεμα που θα φορέσετε.

ΕΞΩΠΛΑΤΟ ΝΥΦΙΚΟ
Τα εξώπλατα νυφικά είναι της μόδας τώρα. Μπορείτε να βρείτε νυφικά που έχουν ολόκληρη την πλάτη ακάλυπτη ή ένα μέρος της, καθώς κάποια φορέματα διαθέτουν και λίγη λεπτομέρεια με δαντέλα. Όποια και να είναι η επιλογή σας, σίγουρα θα θέλατε να δείξετε αυτό το σημείο του φορέματος.
Ανασηκώσετε τα μαλλιά σας για να μπορέσετε να αναδείξετε την πλάτη σας. Αν, όμως, δεν αισθάνεστε άνετες με μια τέτοια επιλογή μπορείτε επίσης να αφήσετε τα μαλλιά σας κάτω αλλά καλό θα ήταν να τα έχετε μαζεμένα στο πλάι και να πέφτουν μπροστά.

ΣΤΡΑΠΛΕΣ ΝΥΦΙΚΟ/ΝΥΦΙΚΟ ΜΕ ΜΠΟΥΣΤΟ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΚΑΡΔΙΑΣ
Τα νυφικά αυτά όχι μόνο κολακεύουν κάθε σώμα αλλά μπορούν επίσης να ταιριάξουν με κάθε είδους χτένισμα. Αν σκοπεύετε να παντρευτείτε στην εκκλησία και δεν θέλετε να φαίνεται πολύ το σώμα σας, αντί για ένα σινιόν χτένισμα, μπορείτε να αφήσετε τα μαλλιά σας κάτω κάνοντας ελαφρές μπούκλες ή ισιώνοντας τα.

ΤΟ ΥΠΕΡΛΑΜΠΡΟ ΝΥΦΙΚΟ
Ένα δραματικό φόρεμα με πολλά διακοσμητικά χρειάζεται ένα πιο εκλεπτυσμένο ύφος στα μαλλιά. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα κομψό σινιόν ή μια πιο φυσική εμφάνιση. Ότι και να επιλέξετε ταιριάζει απόλυτα. Ωστόσο θα ήταν καλό να αποφύγετε τα χτενίσματα με πλεξούδες.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΝΥΦΙΚΑ
Αν έχετε σκοπό να κάνετε έναν γάμο στην παραλία ή να έχετε μια πιο κλειστή τελετή, θα σας συμβούλευα να έχετε μια πιο άνετη εμφάνιση. Αφήστε τα μαλλιά σας κάτω και κάντε τα μπούκλες ή κάντε πλεξούδες τις οποίες θα τραβήξετε προς τα πίσω. Είτε έχετε κοντά είτε μακριά μαλλιά, μπορείτε να συνοδεύσετε την εμφάνιση σας με κάποια αξεσουάρ μαλλιών, όπως λουλούδια και μπαντάνες.

ΤΟ BOHO ΝΥΦΙΚΟ
Αν το φόρεμα σας είναι απλό και κομψό, μπορείτε να είστε λίγο πιο δραματική με το χτένισμα σας. Αυτό σημαίνει ότι αν αφήσετε τα μαλλιά σας κάτω, μπορείτε να δώσετε όγκο, ενώ αν αποφασίσετε να τα ανασηκώσετε, θα ταίριαζε να προσθέσετε ένα αξεσουάρ και να κάνετε ένα χτένισμα που θα περιλαμβάνει αρκετές μπούκλες.

ΝΥΦΙΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΩΜΟ
Ένα τέτοιο νυφικό είναι υπέροχο αν θέλετε να δείξετε τα χέρια σας. Γι’ αυτό φροντίστε να μην τα καλύψετε. Η καλύτερη λύση είναι να έχετε τα μισά μαλλιά σας ανασηκωμένα και τα άλλα μισά κάτω για να εξισορροπήσετε την ασύμμετρη εμφάνιση του νυφικού. Μπορείτε όμως να κάνετε κι ένα σινιόν χτένισμα για να δείχνετε πιο κομψή.