Κούρεμα

Κούρεμα

Μια σωστή επιλογή κουρέματος θα αναδείξει τα δυνατά σημεία του προσώπου σας και θα σας γεμίσει αυτοπεποίθηση! Ελάτε να δούμε μαζί όλες τις νέες τάσεις και θα βρούμε αυτό που ταιριάζει στο δικό σας πρόσωπο και στυλ!

1. Χτένισμα (απλό, βραδινό, νυφικό)

Ανανεώστε τη διάθεσή σας φρεσκάροντας το χτένισμά σας ή αλλάζοντάς το πετυχαίνοντας ένα καινούριο στυλ!
Χαρίστε όγκο ή εξαφανίστε το φριζάρισμα, κάντε ένα slicky ίσιωμα, ένα υπέροχο σινιόν, μια περίτεχνη πλεξούδα, έναν κότσο μπαλαρίνας ή και μια απλή χαμηλή αλογοουρά. Ότι και να επιλέξετε το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει!
Συνδυάστε το χτένισμα σας με manicure & pedicure και γλυτώστε πολύτιμο χρόνο!

2. Επιλέξτε τον κατάλληλο κομμωτή

Ακόμα κι αν είστε σίγουροι για το τι θέλετε, μπορεί ένας ακατάλληλος κομμωτής να καταστρέψει την ιδέα σας. Είναι πολύ βασικό να μας κουρεύουν άτομα που ξέρουν τα γούστα, τον χαρακτήρα και ,φυσικά, τη συμπεριφορά των μαλλιών μας, για να πετύχει κάθε αλλαγή.
Αν δεν είστε στο 100% ευχαριστημένοι με το κομμωτήριο που πηγαίνατε μέχρι τώρα, ή αν είστε από εκείνους που δεν έχουν σταθερό κομμωτή, τότε θα χαρούμε να μας επισκεφτείτε και να καταλήξουμε μαζί σο ιδανικό κούρεμα/χτένισμα/χρώμα για εσάς!

3. Μην είστε απόλυτοι

Με δεδομένο ότι έχετε μια πλήρη εικόνα του τι ακριβώς θέλετε και ότι έχετε βρει έναν πραγματικά ικανό κομμωτή, θα πρέπει να είστε λίγο ελαστικοί.
Αφού ο άνθρωπος που θα σας δώσει το νέο σας λουκ έχει καλή φήμη, τότε ίσως θα πρέπει αν δώσετε βάση σε τυχόν άλλες προτάσεις ή διορθώσεις πάνω σε αυτό που αναζητάτε.
Ως εξειδικευμένος, θα πιάσει τα μαλλιά σας και θα ξέρει να απαντήσει σε κάθε ερώτηση σας και θα σας αποτρέψει να κάνετε κάτι το οποίο δεν θα βγει όπως το φανταζόσασταν.