Βαφές ανταύγειες

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ, ΒΑΦΕΣ, BABYLIGHTS, OMBRE, ΦΥΤΙΚΕΣ ΒΑΦΕΣ

Επιλέξτε όποια τεχνική σας ταιριάζει καλύτερα, είτε αυτή είναι βαφή, είτε ανταύγειες επιλέγοντας ανάμεσα στις καλύτερες εταιρίες βαφών και τα καλύτερα χέρια για να σας τα εφαρμόσουν. Μπορείτε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα επιλέγοντας balayage/ombre ή babylights!

Συνδυάστε όλες τις τεχνικές εργασίες χρώματος με manicure & pedicure και γλυτώστε πολύτιμο χρόνο!

ΒΑΦΗ – ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ

Οι Βαφές και οι Ανταύγειες μαλλιών δεν είναι μια απλή υπόθεση. Είναι μία από τις πιο σημαντικές τεχνικές εργασίες της κομμωτικής τέχνης. Με το κατάλληλο χρώμα μπορούν να αναδείξουν το πρόσωπό σας, χαρίζοντας λάμψη αλλά αφαιρώντας σας και χρόνια. Οι καλοφτιαγμένες ανταύγειες προσθέτουν λάμψη στα άτονα μαλλιά και τα κάνουν να δείχνουν πιο εντυπωσιακά και λιγότερο βαρετά.

BALAYAGE

Το Balayage μπορεί να δώσει το πιο φυσικό τελείωμα ξανοίγματος στα μαλλιά, ενώ ενδείκνυται τόσο για τα καστανά, όσο και για τα ξανθά μαλλιά.
Η τεχνική του Balayage γίνεται είτε με σκόνη ξανοίγματος, είτε με μια βαφή και χρησιμοποιεί την φυσική θερμότητα για να ξανοίξει τα μαλλιά σας σε φυσικούς τόνους, σαν να έχει ανοίξει το χρώμα από τον ήλιο.
Στο balayage, η βαφή περνιέται στην τρίχα με κοφτές κινήσεις χωρίς να την ποτίζει και δεν χρησιμοποιούνται αλουμινόχαρτα.
Το χρώμα των μαλλιών μοιάζει πιο φυσικό και τα μαλλιά δεν ταλαιπωρούνται.

OMBRE

Ombre (αλλιώς και Deconstruction), σημαίνει σκιά στα γαλλικά και είναι η κλιμάκωση του χρώματος των μαλλιών από το σκούρο στο πιο ανοιχτό, η οποία δημιουργεί μια διχρωμία που εκτείνεται από τη ρίζα ως τις άκρες. Η τεχνική αυτή γίνεται από τους κομμωτές με τέτοιο τρόπο, ώστε τα μαλλιά να φαίνονται σαν να έχουν ανοίξει φυσικά από τον ήλιο. Υπάρχουν βέβαια και εκδοχές όπου η αντίθεση των χρωμάτων είναι εντονότερη, δημιουργώντας έτσι ένα πιο εκκεντρικό αποτέλεσμα.

BABYLIGHTS

Η ιδέα της τεχνικής βασίζεται στο χρώμα που έχει ένα παιδί ηλικίας έως 3 χρονών όπου η περίμετρος των μαλλιών του έχει φυσικές πιο ξανοιγμένες ανταύγειες.
Πιο συγκεκριμένα, babylights είναι οι ξανθιές -σχεδόν λευκές- ανταύγειες που έχουν τα ξανθά μωρά λίγο μετά τη γέννησή τους. Στόχος της συγκεκριμένης τεχνικής είναι να δημιουργηθεί ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα χωρίς να ταλαιπωρηθεί η τρίχα.
Αν και οι babylights ανταύγειες αφορούν περισσότερο τις ξανθιές γυναίκες, η συγκεκριμένη τεχνική μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε χρώμα μαλλιών. Σε πιο σκούρες αποχρώσεις, οι ανταύγειες θα δώσουν ένα πιο φωτεινό αποτέλεσμα αφού θα είναι ένα τόνο πιο ανοιχτές από το χρώμα των μαλλιών σου.

ΦΥΤΙΚΕΣ ΒΑΦΕΣ

Κάντε ένα δώρο στα μαλλιά σας και επιλέξτε να κάνετε την βαφή σας με τις φυτικές βαφές NAYO που όχι μόνο σας προσφέρουν υπέροχα χρώματα αλλα είναι ταυτόχρονα και μία πραγματική θεραπεία ομορφιάς για τα μαλλιά!
Μία μοναδική καινοτομία στις βαφές μαλλιών, με μόνιμη βαφή σε μορφή κρέμας, με εξαιρετικά ήπια σύνθεση και μέγιστα αποτελέσματα χάρη στο αποκλειστικό σύμπλεγμα NaYo Complex, το οποίο βασίζεται σε βιολογικά συστατικά.
• Θεραπευτική και μαλακτική δράση με εκχύλισμα Γιαούρτης και ισχυρά φυτικά συστατικά με βιολογική πιστοποίηση (Καλέντουλα και Λινό).
• Χωρίς αμμωνία: μέγιστη, 100% επικάλυψη χωρίς χρήση αμμωνίας.
• Χωρίς PPD (Παραφαινυλενοδιαμίνες), χωρίς αλλεργιογόνα συστατικά.
• Ισχυρή ανοικτική δράση: ανοίγει το χρώμα περισσότερο από 4 τόνους.
• Εντελώς άοσμη, άνετη στην εφαρμογή και ευχάριστη στον πελάτη.
• Τέλεια ομοιομορφία στον τόνο από τις ρίζες μέχρι τις άκρες.

-ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ (ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ)

-ΘΕΡΑΠΕΙΑ BRAZILIAN KERATIN
Η Brazilian Keratin Treatment είναι μια επαναστατική μέθοδος (ή καλύτερα θεραπεία) για ένα ημιμόνιμο αποτέλεσμα λείανσης, απαλότητας και υγείας στα μαλλιά. Η κερατίνη και ένα διάλυμα διατήρησης κλειδώνουν στα μαλλιά, εξαφανίζοντας το φριζάρισμα και ισιώνοντάς τα, δίνοντας λάμψη και μεταξένια υφή. Η τρίχα αναδομείται, ενυδατώνεται και η ελαστικότητά της ενισχύεται, δίνοντας στα μαλλιά μια αύξηση του όγκου τους μέχρι και 20%.
Το αποτέλεσμά της μειώνεται σταδιακά, καθώς το προϊόν φεύγει με τα λουσίματα σε ένα διάστημα 5 μηνών κατά μέσο όρο.

Συνδυάστε την θεραπεία κερατίνης με manicure & pedicure και γλυτώστε πολύτιμο χρόνο!

-OLAPLEX
Θέλετε το απόλυτο ξανθό χωρίς να καταστρέψετε την τρίχα των μαλλιών σας;
Τότε ζητήστε μας μαζί με την τεχνική εργασία «ξανοίγματος» να χρησιμοποιήσουμε και OLAPLEX.
To OLAPLEX είναι μια επιστημονικά αποδεδειγμένη υπηρεσία η οποία βοηθάει τους κομμωτές να πετύχουν πολύ ξανθά αποτελέσματα στα μαλλιά χωρίς να καταστρέφουν την τρίχα.

-STEAMPOD
Tο Steampod είναι το 1ο σίδερο ισιώματος που μεταφέρει συνεχή και υψηλή ροή ατμού, χάρη στο ενσωματωμένο σύστημα παραγωγής ατμού που διαθέτει, και σε συνδυασμό με τα προϊόντα Steampod προσφέρει το απόλυτο ίσιωμα. Και αυτό, γιατί βασίζεται σε τεχνικές καινοτομίες, όπως: το σύστημα καθαρισμού του νερού για την παραγωγή ατμού με απαράμιλλη καθαρότητα, την αποσπώμενη χτένα που ξεμπλέκει τα μαλλιά πριν από την εφαρμογή, ρυθμιζόμενη θερμοκρασία 5 θέσεων (από 170 έως 210 °C) ανάλογα με το επιθυμητό στυλ και το βαθμό ευαισθητοποίησης των μαλλιών και υψηλής τεχνολογίας κεραμικές πλάκες με μετακινούμενη δομή για ομοιόμορφη πίεση και τέλειο ίσιωμα από τις ρίζες έως τις άκρες με φυσική κίνηση.